Perasmi Kilang Arak Di Malaysia

Wednesday, April 21, 2010
Gambar menceritakan segalanya.... Sampai sekarang kepimpinan UMNO mewarisi kepimpinan silam... UMNO TAK MAMPU BERUBAH !!!

16 Komen:

nash azuan said...

minta izin utk ambil gambar ini yaa

Anonymous said...

bro...rasanya dah hampir 4thn kerajaan pakatan ambil selangorkan....kenapa je tak tutup kilang ni je kan...ada masalah ke.....ke dah sedap jugak rasa duit arak kan.
...

Anonymous said...

yo botoi2,,,,kek 4 tahun ni jang,,asal tk tutup?? ,,,ke takut nagn dap ekekee....kalo tk bule wat jgn duk janji,,,,

Anonymous said...

klau ditutup nt,mrh la pak najib...
bkn xleh buat...
gua nk tanye lu,sape kasi lesen pd kilang arak ni???
Kerajaan pusat!!!kerajaan pusat tau x..
klau krajaan S'gor ade kuase...
klau ttp pun,krajaan pust mlenting...

Anonymous said...

alamak..knpa nk salahkan kerjaan pusat nii....da bawah bidang kuasa negeri..tutup jer laa..rasanya xdak sapa nak halang kot..xtahu laa klu DAPIG yg mengamuk kih3....bodo!!!

Anonymous said...

umno yg rela lulus dulu2,...masa umno perintah, penyokong buat xtau je??...bila PR memerintah cept2 suruh tutup(eh, igt senang ke kalau nk tutup mcm tu je??) dn tuduh PAS jd tunggangan DAP (NMPAK SGT TEGUR XADA KEIHKLASAN @ BERPOLITIK SCR KEJI)...kenape lah penyokong bn biarkn je waktu kilang tu dibina?...kenapa biarkn kilang tu boleh b'operasi smpai b'puluh2 taun?...adakah penyokong bn tau hal ni?? pakcik makcik kampung tau ke??....mereka diperbodohkn umno dan bn....

Anonymous said...

bn dah salah~~
so skrng masa utk pr betulkan ksalahan tersebut memandngkn skrng dbwh pr~~
tunjukkan pada rakyat~~ action~~
x kisah la krajaan pusat nk mlnting or ape pown~~ buat piket berani, tuduh macam2 berani~~ xkn nk tutup kilang arak alsan takot kerajaan pusat bising kot~~(selama nie x takot pown)
tutup je~~ pastu rakyat akan lebih hormati anda dan pengundi pasti akn byk memilih pr~~
sekarang lah masa nk tunjuk kredibiliti, azam dan manifesto yg dilaungkan~~ saya sokong 100% jika kilang itu di tutup~~
xpayah ckp sape salah or sape bodoh~~ saye xde mase nk dgr korng bergadoh~~ aku sebagai rakyat nk tgk result~~ x payah tuding jari~~
bn dah gagal~~
adakah pr juga sedang gagal????

FiQ OnLinE said...

Betul... Dah salah... TUTUP je la.. Dok JAJA cerita... hahahahhaah PELIK aku dengan PR nie.. Ntah2 tak tahu prosuder nak tutup kot.. hhaahahha atau kilang arak up lagi komisyen kot..

MohSaS said...

kalau dier up komisyen pon...baru 4 tahun jer bang...berpuluh2 tahun sebelum nie punyer komisyen aper citer...xyah citer la dah masuk jel pon...

Anonymous said...

bidang kuasa di bawah kerajaan pusat
nape la bengap sangat

Anonymous said...

bodooo..x tawu gpo xsoh kecek

Anonymous said...

bkan bodo,krang pndai..hhehe

Anonymous said...

Umno ni licik dan suka menipu. dia hantar macai2 yang lembab otak sahaja, saja nak provok. jangan pedulikan macai umno bn bodoh ni, tak da guna. mereka letak perangkap merata-rata, tunggu peluang kita silap je. yang penting istiqomah tawakal pada Allah dan usaha. Dapat saja pakatan rakyat memerintah selepas pru13 nanti. kita seret je mereka yang menipu ni ke mahkamah.

Anonymous said...

Allah2 tapi mencarut?? Hmm..

Anonymous said...

org lain punye taik..orang lain kene basuh

Anonymous said...

kata ngara islam.. kilng arak ade.. tah pape tah

Post a Comment

ADUAN MASALAH

Nama
Emel
Telefon
Aduan
Image Verification
captcha
Sila Masukkan Teks dari Imej Di Sebelah: [ Refresh Image ] [ What's This? ]

HANTAR ARTIKEL

Tajuk
Pengirim
Artikel
Image Verification
captcha
Sila Masukkan Teks dari Imej Di Sebelah: [ Refresh Image ] [ What's This? ]

DAFTAR DENGAN DEWAN PEMUDA PAS SHAH ALAM


Sila Isi Maklumat dibawah untuk mendaftarkan diri anda secara online dengan Dewan Pemuda PAS Kawasan Shah Alam. Khidmat anda amat diperlukan bagi memperteguhkan perjuangan yang mulia ini.
Nama
Emel
Alamat (R)
Alamat (P)
Telefon
Status
Perancangan
Blog/Website
Image Verification
captcha
Sila Masukkan Teks dari Imej Di Sebelah: [ Refresh Image ] [ What's This? ]